SOFIA BENGTSBERG – B-Tränare i hoppning, C-Tränare i fälttävlan.

Som tränare är jag noggrann med grundridningen och ryttarens kommunikation med sin häst. Vi jobbar alltid med ryttarens sitts och inverkan, vägval och rytmen.

Jag tycker att det är viktigt med en god kommunikation med mina elever och även föräldrar. Jag försöker alltid göra träningarna lärorika och nyttiga. Det är viktigt för mig som tränare att varje elev känner att han eller hon får ut något vid varje träningstillfälle. Som mentor för mina elever hjälper jag alltid till med träningsupplägg, tävlingsupplägg och andra råd eller annan hjälp. Alla som har en fast plats får också ett utvecklingssamtal per termin där vi tillsammans går igenom träningsupplägg, delmål, tävlingsupplägg och framtida mål.

Jag tränar både ponnyer och hästar, rutinerade och orutinerade. Jag har elever från ganska orutinerade tävlingsryttare upp till SM klass. Jag håller hoppträning i grupp för både ponny och häst. Det finns även möjlighet att träna enskilt efter överenskommelse. Varje grupp är max 4 ekipage, grupperna delas in efter utbildningsnivå. Träningarna är varierande och upplagde efter varje grupps nivå.

Du bokar du alla träningar (förutom om du har fast plats) för Sofia via bokningsknapparna ovan. Var noga att du bokar rätt grupp och aktivitet. Första gången du bokar kommer du få ett godkännande innan bokningen har gått igenom.

Om du söker plats i grupp och det är fullbokat är du välkommen att kontakta Sofia på 0708-702728 eller e-mail sofia@stabygard.se

Träning i grupp, fast plats 280:- / gång, betalas 10 gånger i taget. Har man en fast plats och inte kan komma en vecka finns det möjlighet att byta till markarbete eller hoppning  samma vecka i mån av plats i annan grupp. Vid sjukdom eller skadad häst i 2 veckor eller mer i följd får man tillbaka pengarna för de uteblivna träningarna. Faktura skickas ut i början av 10 veckors perioden.

Träning i grupp 320:- / gång enstaka gånger eller i mån av platsBokas via bokningsknapparna ovan. 

Privatträning 500:-, tid efter överenskommelse. Bokas via bokningsknapparna ovan. Bokad tid som ej avbokas minst 24 timmar innan debiteras som full tid.

Dressyr / markarbete 2-3 ekipage 45 minuter 350:- / ekipage. Bokas via bokningsknapparna ovan. Bokad tid som ej avbokas minst 24 timmar innan debiteras som full tid.

Tömkörning 400:- ,Bokas via bokningsknapparna ovan. Bokad tid som ej avbokas minst 24 timmar innan debiteras som full tid.

Löshoppning 150:-. Bokas via bokningsknapparna ovan. Bokad tid som ej avbokas minst 24 timmar innan debiteras som full tid.

 

Alla priser är inklusive 6% moms och anläggningsavgift.

AKTUELLA OCH KOMMANDE TRÄNINGAR

HOPPTRÄNING

Sofia har hoppträningar för häst på onsdagar. Vilka tider och grupper som finns ser du ovan i de olika bokningsknapparna.

MARKARBETESTRÄNINGAR

Sofia har markarbetesträningar i grupp, max 3 ekipage och träningen är 45 minuter. I markarbetesträningarna använder vi en hel del bommar och även cavaletti . Det går även att boka markarbete/dressyr enskilt. då är det självklart upp till dig som ryttare om vi ska använda bommar och cavaletti.

SVANTE JOHANSSON kommer till Staby Gård Ridcenter regelbundet en gång i månaden.  Träningarna riktar sig till ekipage på tävlingsnivå samt en unghästgrupp. Info och frågor angående om Svanteträningar görs till Sofia 0708-702728. Kostnad: 550:-/ ridpass inkl. 6% moms och ridhusavgift. Anmälan till svanteträningarna görs till Sofia sms eller mail, 0708-702728 eller sofia@stabygard.se

DRESSYR / MARKARBETESTRÄNING

Enskild träning bokar du via bokningsknapparna längst upp på sidan.

TÖMKÖRNING

Enskild träning bokar du via bokningsknapparna längst upp på sidan.