Svante Johansson är A-tränare i hoppning och förbundskapten för juniorer och YR. Med sin gedigna erfarenhet som ryttare på högsta internationella nivå och långa erfarenhet som tränare är Svante en av Sveriges absolut bästa och mest meriterade tränare.

Svante Johansson håller regelbundet hoppträningar på  Staby Gård Ridcenter. Träningarna riktar sig till dig som tävlar hoppning på olika nivåer. Vi har även ponnygrupp och unghästgrupp vid efterfrågan. Grupperna består av 4-5 ekipage och träningstiden är för grupper på 4 ekipage 1 timme och 15 minuter och grupper om 5 ekipage 1,5 timme. Anmälan är bindande från ett visst datum, och betalning sker på faktura inklusive 6% moms. Kostnad 550:-/ ekipage.

Kommande datum: Tisdag 28/8, dagtid och kväll. Sista gruppen ca 19.00. Om vädret tillåter kommer detta vara sista träningen ute för i år. Anmälan är bindande från 21/8.

Kommande datum: Tisdag 18/9, prel tider fm och em. Träningen hålls inne i isolerat ridhus med fibersand och bra hindermaterial. Anmälan är bindande från den 11/9.

Anmälan görs till sofia@stabygard.se ange ryttare, och nivå på ekipaget samt om det är någon tid som passar bättre. Har du några frågor svarar Sofia gärna på dessa.

Välkomna!