Amneline är vår importerade bil med fransk robust byggteknik och stor fokus på design, komfort och framför allt priset. Amneline finns för både 3 och 5 personer och med flera olika modeller. Amneline är en tilltalande prisvärd bil där du får riktigt mycket bil för pengarna.

AMNELINE LUX 2018, 3 personer

Amneline Lux är en kompakt och smidig bil för 3 personer med det mesta av säkerhetsfunktioner inbyggda. Galler, Hingstskydd och hög Mellanvägg som gör färden trygg och lugn.

Denna bil är byggd med det Fransk byggteknik dvs robust där material, byggnadsteknik och utrustning som är fokuserad på ett vettigt pris med mycket utrustning. Dock blir lastvikten och anpassning av bil för vårat kalla klimat lidande. Lastvikten blir därför ca 900kg.

Klicka här för pris och produktblad Ameline L2 130hp Select Lux okt 2017

Klicka här för pris och produktblad Ameline Volume Light L3 170hp 2017

EcoLux_Slott_sidaEcolux_Galler

AMNELINE STUD / STUTERI 2018, 3 PERSONER

Amneline Stud / stuteri är byggd på Renault med 170 hk / 360 Nm dubbelturbomotor.

Stuteriinredning är flexibel. Hästarna står som i box och kan därför fodras från golvet och har ingen bom som dom kan hoppa över. Det är lätt att komma in till varje häst genom separata dörrar.

Förarhytten är gjord för 3 personer där passagerarsätet är delat och nedfällbart till fikabord/ skrivbord, eller en enkelstol där passageraren sitter lite mer bekvämt.

Klicka här för pris och produktblad Ameline Stud L3 170hp Demo

 

Stuteri_bak

EcoLux_Slott_sida

AMNELINE XL 5-SITS 2018 ”LIGHT”

Amneline XL Stuteri är förarhytten gjord för 5 personer där baksätet har trepunktsbälten. 3 sovplatser med öppningsbar taklucka och fönster. Hästdelen är välinredd och bekväm för hästarna med separata låga dörrar in till varje häst.

Klicka här för pris och produktblad Ameline XL Dome Light

FB_IMG_1517746285601

AMNELINE XL STUTERI, 5 SITS 2018 ”LIGHT”.

Den här bilen är byggd på Renault och har automat och 170hk. Förarhytten är gjord för 5 personer. Baksätena har tepunkstbälten. Bilen har 3 sovplatser med öppningsbar taklucka och fönster. Stuteriinredningen gör att hästarna står som i boxar där de kan äta från marken och inte har någon bom eller något foderbord att klättra på. Man kommer in till varje häst genom separata dörrar.

Klicka här för pris och produktblad Ameline XL Stud L3 Dome 170hp

Ameline_XLStud_H_2017

DSC_0556